ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Υβριδικά μαθήματα

Σε περίπτωση αδιαθεσίας παρακαλώ μπείτε στην σελίδα Zoom, πατήστε εδώ και πατήστε Join a meeting, βάλτε τον αριθμό που σας έχουμε δώσει την ώρα που έχετε μάθημα. Επιτρέψτε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στο μικρόφωνο κλπ.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τα μαθήματα να είναι με την ποιότητα της τάξης , συνήθως οι δυσκολίες μπορεί να είναι τεχνικές. Μερικές συμβουλές προς όλους για να λαμβάνει το παιδί σας καλύτερο μάθημα:

1. Απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο που γίνεται το μάθημα, φανταστείτε ότι είναι σαν να είστε όλοι μέσα στην τάξη και ενώ τα παιδιά κάνουν μάθημα εσείς βλέπετε τηλεόραση. Ακούγονται τα πάντα και κυρίως και πιο σημαντικό το παιδί σας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί.

2. Ενσύρματη σύνδεση με καλώδιο ethernet (ισχύει για υπολογιστές και laptop). Εάν συνδέεστε με tablet ή τηλέφωνο και έχετε πρόβλημα σύνδεσης αλλάξτε δωμάτιο, εκεί που είναι το μοντεμ θα έχετε καλύτερη σύνδεση.

3. Όσοι έχετε θέμα με τα ακουστικά ή το μικρόφωνο της συσκευής σας αγοράστε ακουστικά με μικρόφωνο για καλύτερη απόδοση του ήχου (υπάρχουν με 10 ευρώ τα οποία είναι αρκετά καλά. Και οι κάμερες είναι οικονομικές επίσης, γύρω στα 20 ευρώ).

Δυστυχώς όλα άλλαξαν σε μία ημέρα και μπορεί να μην αρέσει σε όλους η τεχνολογία αλλά όπως φαίνεται θα υπάρχει ο κορονοϊός αυτή την χρονιά όποτε προσπαθήστε να λύσετε τα όποια τεχνολογικά θέματα στο προσεχές μέλλον.

Καλοκάθη Ελευθερία

Burlington e-book download

Βήμα 1 : πατήστε εδώ 

Βήμα 2: διαλέξτε το βιβλίο που θέλετε να κατεβάσετε

Bήμα 3: όταν κατέβει το αρχείο .exe πατήστε run

Bήμα 4: συμπληρώστε τα στοιχεία που σας ζητάει, βάλτε τον κωδικό του βιβλίου Student's 

Σύνδεση των βιβλίων σας με πλατφόρμα LMS

Oι τάξεις B, C, D, Advanced μπορούν να μπούν στην πλατφόρμα της Burlington για να ενεργοποιήσουν τα workbook τους ηλεκτρονικά.

Βήμα 1 :πατήστε εδώ

Βήμα 2: Βάλτε το κουπόνι του βιβλίου (Workbook) που θέλετε να ενεργοποιήσετε και μετά τον κωδικό τάξης που σας έχουμε δώσει

Βήμα 3: Γράψτε το όνομα σας στα αγγλικά

Είστε έτοιμοι, μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις σας ηλεκτρονικά και η καθηγήτρια σας θα τις δει από τον υπολογιστή της.